Niks zo fijn als af en toe je huis helemaal aan kant te zetten. Met een grote schoonmaak schep je ruimte. En met de rommel weg is er plaats voor nieuwe ideeën.

Misschien is het wel eens tijd om een paar kamers in je huis iets grondiger aan te pakken? Met een paar simpele ingrepen kan je een ruimte al helemaal opfrissen of een veel modernere look geven. We geven je hier graag enkele tips om een oude badkamer nieuw leven in te blazen. Zelfs met een beperkt budget kan je wonderen doen. TR-interiors kan instaan voor alle werken, van kleine aanpassingen tot grondige badkamerrenovatie.

Je oude badkamer groter doen lijken

In oudere huizen is de badkamer vaak niet zo’n grote ruimte. Lees hier onze 10 tips om een kleine badkamer groter te laten lijken.

Kleine aanpassingen met groot effect

Ben je niet klaar voor een volledige badkamerrenovatie? Geen probleem, zelfs met goedkope en eenvoudige aanpassingen breng je een verouderde badkamer weer helemaal bij de tijd.

  • Voegen en kitten. Na verloop van jaren is het onvermijdelijk dat voegen verkleuren. Siliconen en plastic randjes zijn vaak niet meer helemaal proper te krijgen. Je zal ervan versteld staan welk effect het heeft als we opnieuw afkitten en opvoegen!
  • Transformeer je muren. Vandaag de dag vind je een ruim assortiment aan wandpanelen of wandtegels, in elk materiaal en in elke stijl. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen, en je maakt van je oude badkamer in een oogwenk een strakke eigentijdse ruimte. Of je gebruikt houten bekleding voor een warm authentiek gevoel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zeker het overwegen waard! Vraag ons advies. We tonen je bij onze vaste leveranciers wat er mogelijk is.
  • TR-interiors kan ook instaan voor nieuwe verlichting. Meer licht, en slimmer licht, frist heel de kamer op. Overweeg ook moderne oplossingen zoals verlichting in de douche, in bad, in de spiegel…
  • Richt je op de accessoires en kleuren. Een nieuwe kraan, een nieuwe grote spiegel, een frisse kleur aan de muur… doet wonderen.

Nieuw bad, of toch een inloopdouche?

Misschien wil je ook wel een nieuw bad? Op het vlak van materiaal, kleur, model, functies… is er vandaag zo veel meer keuze dan vroeger. Een bad vervangen hoeft ook helemaal niet zo moeilijk te zijn. Als je de plaats niet verandert, kunnen we vaak de bestaande leidingen hergebruiken.  
Je kan ook kiezen om het bad te vervangen door een eigentijdse inloopdouche. De oppervlakte is perfect geschikt, en een grote douche sluit vandaag soms meer aan bij de noden van gezinnen.

Volledige renovatie van je oude badkamer

Heb je meer tijd en budget, reken dan ook op TR-interiors voor een volledige renovatie van je badkamer. We helpen je bij het maken van de tekening en plannen alle werken in, van afbraak, loodgieterij en elektriciteit, tot plaatsing en inrichting.

Laat ons weten waar je aan denkt

Heb je zin om je oude badkamer op te frissen? Neem vrijblijvend contact op. We denken graag met je mee.

Het voordeel van werken met TR-interiors?

  • We kunnen alle werken en werkjes zelf aan, dus je hebt meteen een volledige planning en alles gaat sneller.
  • Werk je graag mee? Geen probleem, we geven je advies voor de werken die je zelf kan uitvoeren. Zo bespaar je meteen op je budget.
  • We werken met onze betrouwbare leveranciers voor sanitaire benodigdheden, kranen, tegels… Als je dat graag wilt, gaan we zelfs met je mee showroom om advies te geven.