Nieuwe Badkamer of Badkamer renovaties.
Zowel kleine als grote werken.

De badkamer is de plek waar je ’s ochtends aan een nieuwe dag begint maar ook de ruimte waar je ’s avonds even tot rust komt voor je de dag afsluit.
Misschien ben je op zoek naar een badkamer op maat die helemaal bij je past voor je nieuwbouw?
Of misschien wil jij eindelijk die ruime inloopdouche of droom je zelfs van een volledig nieuwe look met hedendaags sanitair en nieuwe betegeling?
Of je nu kiest voor een volledig nieuwe badkamer, een renovatie of voor kleine aanpassingen, TR-interiors is de badkamerspecialist die je helpt met het realiseren van jouw droombadkamer.

Nieuwe badkamer laten installeren

Als badkamer installateur luisteren we eerst naar wat je verwacht van je droombadkamer. Naar welke stijl gaat jouw voorkeur uit en wat is voor jou belangrijk?

Elke badkamer is uniek en TR-interiors adviseert je graag zodat je het maximum haalt uit de beschikbare ruimte, rekening houdend met je budget. Daarbij is kwaliteit en afwerking voor ons steeds belangrijk.
Op zoek naar een sanitair installateur? TR-interiors levert geen snelle oplossingen of half werk, wel een badkamer waar je jarenlang van kan genieten.

Badkamer renovatie

Ook voor een totaalrenovatie of voor kleine aanpassingen is TR-interiors de geschikte badkamer installateur.

Is je badkamer aan vernieuwing toe of moet er een kleine renovatie gebeuren, we helpen je graag bij zowel de kleine als grote projecten:

  • installatie douchecabine
  • inloopdouche installeren
  • nieuw toilet plaatsen
  • badkamer betegelen
  • vervagen badkamermeubilair
  • ….

Onze werkwijze

Tijdens een eerste afspraak luisteren we naar jouw wensen en bespreken we hoe we de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken. Op basis daarvan bekijken we welke werken nodig en mogelijk zijn. Ook voor het afbreken van de bestaande badkamer, kleine metselwerken, loodgieterij, elektriciteitswerken, verwarming, isolatie en gyprocwerken kan je bij ons terecht. Doe je een aantal werken liever zelf, dan kan dat uiteraard ook.

Voor alle sanitaire benodigdheden werken wij nauw samen met Facq. In de showroom van Facq te Zaventem kan je kiezen uit een ruim assortiment in uiteenlopende stijlen. Er is steeds een adviseur ter plaatse om je te helpen.

Ook voor het kiezen van vloer- en muurtegels verwijzen we graag door naar de toonzalen van onze vaste leveranciers. Indien gewenst gaan wij mee om advies te geven.

Op basis van de gevraagde werkzaamheden en de keuze van sanitair, tegels en andere materialen maken we een gedetailleerde prijsofferte voor jouw nieuwe badkamer badkamer of badkamer renovatie. We houden van een transparante werkwijze en bespreken elke offerte persoonlijk.

Vervolgens maken we een planning met duidelijke afspraken. Eens de werken gestart zijn, werken we door tot de badkamer volledig klaar is. Zo blijft de periode waarin we verbouwen beperkt tot een minimum en ondervind je zo weinig mogelijk hinder.

Wat onze klanten zeggen

Ik was op zoek naar een tegelaar en kwam via via hier terecht. Hier krijg je snelle antwoorden en meteen correcte prijzen aangeboden, en een aanbod om te komen kijken.
Hier ben je geen nummer!
Ik kan TR-interiors alleen maar aanraden.

Jimmy en Ann

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met GTS.  Het is een betrouwbare partij die de gemaakte afspraken nakomt en kwaliteit levert aan een correcte prijs.

Philippe Rooseleer – Steenokkerzeel

Ik ben zeer tevreden van de plaatsing van mijn terras die afgeleverd is binnen de afgesproken termijn. Voor al de komende werken neem ik zeker terug contact op met
TR-Interiors

Wim Triangle uit Schiplaken

Badkamer in de kijker

Een voorbeeld van een grondige badkamer renovatie. We maakten van een bestaande, oudere badkamer een eigentijdse, strakke ruimte. Een plek waar je ’s morgens graag de dag start, en ’s avonds helemaal tot rust komt. Met als blikvanger een mooie dubbele douche! Lees hier meer over dit mooie project.

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een aannemer renovatiewerken om uw woning te verbouwen of renoveren?
Maak een vrijblijvende afspraak en we zitten binnenkort samen om de mogelijkheden te bespreken.