Opritten en terrassen. TR-interiors is uw vakman.

Genieten van de eerste lentezon, gezellig samen buiten eten of een barbecue met vrienden. Een mooi terras nodigt uit om te genieten van mooie, zonnige dagen en zwoele zomeravonden.

Bovendien vormt je terras de perfecte overgang tussen je woning en je tuin en kan je terras zelfs het ruimtegevoel van je woning vergroten.

Wil je jarenlang genieten van een mooi terras, dan schakel je wel beter een specialist in. Een vakman weet immers perfect welke fundering nodig is en wat de juiste helling is om plassen te vermijden na een fikse regenbui.

Ook voor de renovatie van een bestaand terras kan je beroep doen op TR-interiors. Afhankelijk van de bestaande situatie bekijken we welke oplossingen mogelijk zijn.

Een terras of een oprit aanleggen vraagt echt wel vakwerk, zo vermijd je verzakkingen en vervelende plassen.

Oprit of terras, welk materiaal kies je?

Zelfs bij de aanleg van een klein terras is het belangrijk om het juiste materiaal te kiezen. Je terras moet uiteraard bestand zijn tegen onze Belgische weersomstandigheden maar moet ook tegen een stootje kunnen. Daarnaast is je keuze natuurlijk ook afhankelijk van de stijl en look die je wil realiseren en je budget. TR-interiors helpt je graag met het maken van de juiste keuze.

Een kort overzicht van de mogelijkheden:

  • Natuursteen: een zeer populaire keuze. Keramisch materiaal gaat lang mee en is onderhoudsvriendelijk. Blauwe steen is dan weer ideaal als boordsteen.
  • Houten terrasplanken: een mooie oplossing voor wie de voorkeur geeft aan een natuurlijke look.
  • Kunststof terrasplanken: voor wie een natuurlijk look wil combineren met duurzaam en onderhoudsvriendelijk
  • Terrasklinkers: robuust en sterk met een authentieke uitstraling

We werken steeds met Europese merken die garant staan voor kwaliteit. Aangezien er enorm veel keuze is in zowel steen, hout als klinkers, verwijzen wij u graag door naar de showrooms van onze leveranciers waar u verschillende materialen en kleuren gemakkelijk kan vergelijken.

Ook voor het kiezen van passende verlichting kan u bij ons terecht. Op een oprit wordt vaak gekozen voor verlichting met een bewegingssensor. Op het terras is sfeerverlichting belangrijk en kan je kiezen voor wandlampen, staanlampen of elegante inbouwbare grondspots. TR-interiors geeft je niet alleen advies op maat maar verwijst je ook door naar de juiste leverancier.

Onze werkwijze

Klanttevredenheid is waar het bij ons om draait. We hechten dan ook veel belang aan persoonlijke service, een kwalitatief resultaat en duidelijke afspraken in combinatie met een correcte prijs.

We komen steeds eerst ter plaatse zodat we kunnen inschatten welke werken nodig zijn om het terras of de oprit te realiseren. De prijs van de werken is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Type ondergrond, moet er fundering voorzien worden of niet
  • De oppervlakte van het terras
  • De moeilijkheidsgraad, een terras met trappen of ronde vormen zal immer meer tijd kosten in aanleg
  • Gekozen materiaal

Op basis van bovenstaande factoren maken we een gedetailleerde prijsofferte die we persoonlijk komen bespreken. Vervolgens maken we duidelijke afspraken over de planning.

Wil je volgende zomer genieten van je nieuwe terras, plan dan tijdig de werkzaamheden in. Vanaf april kunnen we meestal starten met de graafwerken en fundering, uiteraard steeds afhankelijk van de weersomstandigheden. Te koud, te nat of zelfs te warm kan er voor zorgen dat we de werken moeten uitstellen.

Wil je voor de winter die nieuwe oprit aanleggen dan zijn de maanden september en oktober de ideale maanden om te starten met de aanleg.

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer. Alles ging zeer vlot en de professionele aanpak zorgde voor een top resultaat. Kortom een zeer goed team dat aan al onze verwachtingen voldeed.

Jimmy en Ann

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met GTS.  Het is een betrouwbare partij die de gemaakte afspraken nakomt en kwaliteit levert aan een correcte prijs.

Philippe Rooseleer – Steenokkerzeel

Ik ben zeer tevreden van de plaatsing van mijn terras die afgeleverd is binnen de afgesproken termijn. Voor al de komende werken neem ik zeker terug contact op met
TR-Interiors

Wim Triangle uit Schiplaken

Terras in de kijker

Niet alleen was dit terras in Rijmenam dringend aan vervanging toe, de eigenaar wou ook graag een nieuwe, strakke en moderne look. Lees hier verder.

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een aannemer renovatiewerken om uw woning te verbouwen of renoveren?
Maak een vrijblijvende afspraak en we zitten binnenkort samen om de mogelijkheden te bespreken.