Vloeren voor nieuwbouw of renovatie.

Of je nu gaat bouwen of renoveren, de vloeren van je woning verdienen steeds wat extra aandacht. Want laat ons eerlijk zijn, de keuze van je vloer is heel bepalend voor de stijl van je woning.

Bovendien heeft elk materiaal voor- en nadelen waardoor het belangrijk is om de keuze van je vloer per ruimte te bekijken.
In de keuken en in de gang is er vaak heel wat passage en kies je dus beter voor een tegelvloer die slijtvast is en makkelijk te onderhouden. In de woonkamer en in de slaapkamers kies je dan weer sneller voor warme materialen zoals parket of laminaat.

Vloeren kiezen

Naast een uitgebreide keuze in materiaal is er ook enorm veel variëteit in de beschikbare kleuren. Afhankelijk van hoeveel licht er binnenvalt kan je kiezen voor een lichte of donkere vloer. Een lichte vloer valt minder op en is geschikter voor ruimtes met weinig lichtinval. Bovendien kan een lichte vloer in een neutrale kleur met zowat elke meubelstijl gecombineerd worden.

Kies je voor donkere kleuren of een opvallend patroon of dessin dan zal je vloer meer de aandacht opeisen en meer invloed hebben op de stijl van de woonruimte.

Afhankelijk van het materiaal en de stijl die je voor ogen hebt, verwijzen we je door naar de showroom van één van onze leveranciers, waar je kan kiezen uit een ruim assortiment. Wij werken steeds met Europese merken van hoge kwaliteit zodat we een lange levensduur kunnen garanderen.

Nieuwbouw of renovatie

Aan het bouwen? TR-interiors legt alle vloeren. Wij plaatsen zowel keramische tegels, natuursteen vloeren als parket of laminaat. Ook voor vloerverwaming kan je perfect bij ons terecht.

Is je bestaande vloer versleten of beschadigd? TR-interiors breekt de oude vloer uit en legt met veel zorg en precisie een nieuwe vloer. In sommige situaties is het zelfs mogelijk om de nieuwe vloer bovenop de oude vloer te leggen, waardoor je de uitbraakwerken kan vermijden. We komen graag ter plaatse om te bekijken of dat een optie is.

Onze werkwijze

TR-interiors hecht veel belang aan persoonlijke service, duurzame resultaten en duidelijke afspraken aan een correcte prijs.

De prijs van een nieuwe vloer wordt bepaald door verschillende factoren:

  • Type vloer: de keuze van het materiaal bepaalt voor een groot deel het prijskaartje
  • Vloerverwarming: het leggen van een nieuwe vloer is de ideale gelegenheid om vloerverwarming te overwegen
  • Uitbreken bestaande vloer: moet de bestaande vloer uitgebroken worden, dan kan je dit zelf doen of aan ons overlaten
  • Moeilijkheidsgraad: een ruimte met veel hoekjes en kantjes vraagt meer werk, ook naar afwerking toe.

Op basis van bovenstaande factoren maken we eerst een gedetailleerde prijsofferte die we persoonlijk komen bespreken.

Vervolgens maken we een planning met duidelijke afspraken. Eens de werken gestart zijn, werken we door tot de nieuwe vloer volledig klaar is zodat de hinder zoveel mogelijk beperkt blijft.

Wat onze klanten zeggen

Ik ben zeer tevreden met mijn langverwachte nieuwe vloer. Ook zeer tevreden met de snelle maar correcte afwerking.”

Linda

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met GTS.  Het is een betrouwbare partij die de gemaakte afspraken nakomt en kwaliteit levert aan een correcte prijs.

Philippe Rooseleer – Steenokkerzeel

Ik ben zeer tevreden van de plaatsing van mijn terras die afgeleverd is binnen de afgesproken termijn. Voor al de komende werken neem ik zeker terug contact op met
TR-Interiors

Wim Triangle uit Schiplaken

Vloer in de kijker

Voor deze bovenverdieping werd gekozen voor een mooie parketvloer.  Lees hier meer over dit project.

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een aannemer renovatiewerken om uw woning te verbouwen of renoveren?
Maak een vrijblijvende afspraak en we zitten binnenkort samen om de mogelijkheden te bespreken.