Raamdecoratie voor huishoudelijk of commerciële omgeving.

Als we denken aan raamdecoratie, denken we in de eerste plaats aan sfeer en gezelligheid maar raamdecoratie is veel meer dan dat. Het gaat ook over het vermijden van inkijk, over verduistering en zelfs over zonwering of het koel houden van de ruimte.

Raamdecoratie kiezen

TR-interiors geeft je advies op maat zodat je uit de talloze mogelijkheden de juiste raamdecoratie kiest, die helemaal voldoet aan je wensen.

Hieronder alvast een kort overzicht van de mogelijkheden:

  • Gordijnen en overgordijnen: naast een enorm keuze in stoffen kan u nog kiezen voor een enkele plooi of bv een wave plooi. We laten u graag de verschillende mogelijkheden zien.
  • Paneelgordijnen bestaan uit verticaal verschuifbare panelen en zijn uiterst geschikt voor grote schuiframen. Paneelgordijnen kunnen zelfs gebruikt worden als kamerverdeler.
  • Rolgordijnen zijn enorm gebruiksvriendelijk en kunnen zowel lichtdoorlatend als verduisterend zijn. De ideale oplossing als je snel wil switchen tussen licht en donker en ideaal als zonwering.
  • Verticale lamellen worden vaak gebruikt in werkruimtes en kunnen heel eenvoudig geregeld worden afhankelijk van de lichtinval. Ze staan trouwens ook heel mooi in een strak interieur en zijn ideaal voor ramen van vloer tot plafond. Nieuw in het assortiment is de 3D Vertical Wave die voor een heel bijzonder effect zorgt.
  • Jaloezieën of horizontale lamellen zorgen er voor dat niemand kan binnen kijken maar dat je zelf nog gemakkelijk naar buiten kijkt. Mooi en eigentijds maar ook heel praktisch. Bovendien zijn ze zowel verkrijgbaar in aluminium, hout als leer.
  • Vouwgordijnen passen in bijna elk interieur en zijn een echte blikvanger. Ze zijn ook uitermate geschikt voor moderne, strakke woningen met grote glaspartijen.
  • Skylightsystemen zijn dan weer ideaal voor glazen daken, atriums en serres, zowel in huishoudelijke als commerciële omgeving.

Bij een aantal van deze systemen kan u ook kiezen voor elektrische bediening. Elektrische rails zijn ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen, grote of zware gordijnen, Audio-Video en vergaderzalen of waarom niet, gewoon voor een vleugje luxe.

Daarnaast bieden we ook oplossingen voor specifieke omstandigheden.
Voor grote ramen waar veel zon op staat, bieden we reflecterende rolgordijnen die tot 90% van de UV-stralen weerkaatsen. 
Ook voor vochtige ruimtes, zoals badkamers, zijn er specifieke oplossingen waarbij je zelf bepaalt hoeveel licht wordt binnengelaten. Zelfs voor mensen met allergieën hebben we specifieke oplossingen.
Vraag zeker ons advies voor bovenstaande toepassingen.

Onze werkwijze

Voor onze raamdecoratie werken we samen met het topmerk Silent Gliss, wereldwijd marktleider in hoogwaardige systemen. In de showroom van Silent Gliss in Zaventem kan je kiezen uit een ruim assortiment en krijg je steeds het nodige advies.

TR-interiors zorgt ervoor dat alles volledig op maat wordt gemaakt en perfect geplaatst wordt.

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer. Alles ging zeer vlot en de professionele aanpak zorgde voor een top resultaat. Kortom een zeer goed team dat aan al onze verwachtingen voldeed.

Jimmy en Ann

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met GTS.  Het is een betrouwbare partij die de gemaakte afspraken nakomt en kwaliteit levert aan een correcte prijs.

Philippe Rooseleer – Steenokkerzeel

Ik ben zeer tevreden van de plaatsing van mijn terras die afgeleverd is binnen de afgesproken termijn. Voor al de komende werken neem ik zeker terug contact op met
TR-Interiors

Wim Triangle uit Schiplaken

Raamdecoratie in de kijker

Voor dit project werden we gecontacteerd door interieurarchitecten Pasnul. Ze zochten een gordijnsysteem om een afscheidingswand te vormen tussen badkamer en slaapkamer.
Lees hier meer over dit bijzondere project.

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een aannemer renovatiewerken om uw woning te verbouwen of renoveren?
Maak een vrijblijvende afspraak en we zitten binnenkort samen om de mogelijkheden te bespreken.