Totaalrenovatie van je woning of appartement.

Is je woning of appartement aan vernieuwing toe?
Zijn er ook werken aan water en electriciteit, gyprocwerken of nieuwe vloeren gepland?
Of is je ruwbouw klaar en zoek je een partner voor verdere afwerking?

Bij TR-interiors ben je aan het juiste adres.
Je kan bij ons terecht voor zowel het renoveren van je volledige woning als voor het herinrichten van één verdieping.

Wil je van je zolderruimte een extra leefruimte maken? Je woonkamer restylen of de slaapkamers een nieuwe look geven?
Het kan allemaal. TR-interiors staat in voor de afbraakwerken, isolatiewerken, gyprocwerken en de volledige afwerking.

Ook voor badkamerrenovaties of het leggen of renoveren van vloeren ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze sterkte

Een totaalrenovatie is een ingrijpende beslissing. Voor we starten willen we dan ook jouw dromen en verwachtingen echt leren kennen. Welk resultaat heb je voor ogen, van welke stijl hou je en wat is je beschikbare budget?

Ter plaatse bekijken we de bestaande situatie en geven je realistisch advies over de mogelijkheden, planning en te verwachten kosten.

TR-interiors begeleidt je vervolgens doorheen het volledige traject. Wij adviseren je in de ontwerpfase en superviseren het volledige bouwproces van A tot Z. De meeste werken doen we in eigen beheer, denk aan afbraakwerken, loodgieterij, verwarming plaatsen,  gyprocwerken, leggen van nieuwe vloeren of het plaatsen van een gloednieuwe badkamer. Moet er een kelder gegraven worden of moeten er draagmuren verwijderd worden, dan doen we beroep op onze partners en indien nodig, schakelen we een architect in.

Onze werkwijze voor uw totaalrenovatie

Tijdens een eerste afspraak luisteren we naar jouw renovatieplannen en geven we realistisch advies.
Voor alle sanitaire benodigdheden werken wij nauw samen met facq. In de showroom van Facq in Zaventem kan u kiezen uit een ruim assortiment in uiteenlopende stijlen.

Ook voor het kiezen van vloer- en muurtegels verwijzen we u graag door naar de toonzalen van onze vaste leveranciers. Indien gewenst gaan wij met u mee om advies te geven.

Op basis van de gevraagde werkzaamheden en de gekozen materialen maken we een gedetailleerde prijsofferte voor uw totaalrenovatie. We houden van een transparante werkwijze en komen de offerte steeds persoonlijk bespreken.

Krijgen we groen licht, dan leggen we een timing vast, zodat u precies weet op welke termijn we de gevraagde werken kunnen aanpakken.

Tijdens de werken blijf Gaetan, zaakvoerder van TR-interiors, steeds bereikbaar als contactpersoon bij wie je terecht kan voor alle vragen en opmerkingen.

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer. Alles ging zeer vlot en de professionele aanpak zorgde voor een top resultaat. Kortom een zeer goed team dat aan al onze verwachtingen voldeed.

Jimmy en Ann

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met GTS.  Het is een betrouwbare partij die de gemaakte afspraken nakomt en kwaliteit levert aan een correcte prijs.

Philippe Rooseleer – Steenokkerzeel

Ik ben zeer tevreden van de plaatsing van mijn terras die afgeleverd is binnen de afgesproken termijn. Voor al de komende werken neem ik zeker terug contact op met
TR-Interiors

Wim Triangle uit Schiplaken

Totaalconcept in de kijker

Binnenkort tonen we hier een mooi totaalconcept.

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar de juiste partner om nieuwe vloeren te leggen of vloeren te renoveren?
Maak een vrijblijvende afspraak en we zitten binnenkort samen om de mogelijkheden te bespreken.