Badkamerrenovatie

Een voorbeeld van een grondige badkamer renovatie. We maakten van een bestaande, oudere badkamer een eigentijdse, strakke ruimte. Een plek waar je ’s morgens graag de dag start, en ’s avonds helemaal tot rust komt.

De klant koos voor een badkamer in grijze kleuren met meerdere zwarte accenten. We verwezen naar onze vaste leveranciers, en de klant vond de geschikte grijze tegels bij Daldecor. De grote zwarte platen voor de douche komen van bij Facq.

Absolute blikvanger in de nieuwe badkamer is de dubbele douche. Het volstaat natuurlijk niet om zomaar de twee douches te installeren. We bekeken eerst de waterdruk en de capaciteit van de boiler. Het bleek dat de bestaande boiler onvoldoende warm water zou leveren om comfortabel samen te douchen. We vervingen de boiler dan ook door een groter en recenter exemplaar.

Om binnen het budget te blijven, spraken we af dat de klant zelf zou instaan voor de afbraakwerken. Zelf afbreken en afval wegvoeren is altijd een goede manier om wat kosten uit te sparen. En we geven onze klanten altijd graag de nodig richtlijnen om de afbraakwerken correct uit te voeren.

Bedankt voor dit fijne project. En geniet van de nieuwe badkamer!