Is je badkamer aan opfrissing toe? Met een inloopdouche ga je voor strak, luxueus en gemakkelijk!

Een inloopdouche installeren is niet zo moeilijk als het lijkt. Bij TR-interiors hebben we een jarenlange ervaring in badkamer renovaties. We begeleiden je project van A tot Z.

Neem de tijd om enkele keuzes goed te overwegen. Zo heb je later jaren plezier van je nieuwe badkamer.

Waar wil je de inloopdouche?

Wil je snel een nieuwe badkamer? Dan proberen we gebruik te maken van de bestaande afvoeren. Tip: veel mensen kiezen tegenwoordig om het bad te vervangen door een inloopdouche. De leidingen liggen er al en de oppervlakte is geschikt.

Heb je een ander idee? En iets meer ruimte in de badkamer? We tonen je graag enkele voorbeelden van vrijstaande inloopdouches.

Douchebak of tegels

Het is eenvoudiger om te werken met een douchebak. Al is het woord ‘douchebak’ niet echt meer van toepassing op de moderne oplossingen. Je vindt vandaag elegante en strakke doucheplaten, beschikbaar in alle kleuren, maten en modellen.

Je kan ook kiezen om de vloer van je inloopdouche met tegels af te werken. Zo ziet je badkamer er mooi als één geheel uit. Hier is het heel belangrijk dat de vloer en de douchegoot correct geplaatst worden om later problemen te vermijden.

Afwerking van de inloopdouche

De zijwand van je inloopdouche kan je afwerken met tegels of muurpanelen. Een waterdichte coating voorzien we sowieso.

Een glazen spatwand geeft de inloopdouche een ruimtelijk gevoel. Heb je liever geen inkijk, dan kies je voor een kunststof wand of een muurtje. Of je gaat voor melkglas of glas met een motief.

Let er altijd op dat de spatwand lang genoeg is. Je hebt in een inloopdouche altijd meer spattend water.

Kranen en accessoires maken je inloopdouche af

Douchekranen, douchekop, douchezuil… je hebt ontzettend veel keuze. Neem je tijd en kies de stijl die helemaal bij jou past. Ga je voor de regendouche? Kies je de extra wellness functies? Of die kraan met watervalfunctie?

Met mooie verlichting en accessoires als douchemandjes, handdoekhaakjes, zeephouder, spiegel… is je inloopdouche helemaal klaar voor gebruik. Geniet ervan!

Bespreek je idee

Kom eens langs bij TR-interiors.

 

  • Je project wordt in 1 keer gepland. Omdat wij alle werken en werkjes zelf aankunnen (afbraak, opbouw, loodgieterij, douche plaatsen, kleine metselwerken, gyproc, verwarming…), heb je meteen een volledig overzicht en weet je meteen wanneer je die inloopdouche van je dromen voor de eerste keer kan gebruiken!
  • Advies voor doe-het-zelf. Vind je het fijn om wat werken zelf te doen? Perfect! We geven je graag advies.
  • We gaan met je mee. We bieden je bij onze leveranciers een ruime keuze aan tegels, kranen en sanitaire benodigdheden. Als je wilt, gaan we graag mee naar de showrooms om advies te geven.