Je ochtend vol energie starten, en ’s avonds helemaal tot rust komen? Een mooie badkamer brengt je meteen in de juiste sfeer.

Een bestaande badkamer renoveren is helemaal niet zo’n zware klus. Met deze 5 stappen en de juiste begeleiding van TR Interiors heb je voor je het weet de badkamer van je dromen.

Denk, plan en teken!

Kom samen met ons je nieuwe badkamer plannen. Zijn er meubels die je wilt behouden? Hou je vast aan de bestaande inrichting, of kunnen we aanpassingen maken? We denken ook na over de leidingen en elektriciteit. Als we bestaande leidingen hergebruiken dan drukt dit natuurlijk de kosten.

 We kunnen alle werken zelf aan, van afbraak, loodgieterij en elektriciteit, tot plaatsing en inrichting. Je hebt dus meteen een totaaloverzicht van de werken en één vaste planning.

Denk zeker na over:

  • Geniet je graag van een ligbad, of heb je meer aan een douche? Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een inloopdouche in plaats van een bad.
  • De juiste verlichting zorgt voor de sfeer. Tegelijkertijd heb je voldoende licht nodig, vooral aan de wastafel en spiegel.
  • Kies voor de muren eerder een zachte kleur. Dit brengt rust in de kamer. Accessoires kan je dan kiezen in felle kleuren voor een mooi contrast.

Droom!

Vertel ons zeker hoe je droombadkamer er uitziet. Wil je heel graag die luxueuze inloopdouche, of dat fantastische wellness-bad? We geven je graag advies. Soms zijn dromen gemakkelijker te vervullen dan je denkt.

Een paar ideeën:

  • Een nieuw plafond biedt meteen de mogelijkheid om de verlichting helemaal op je wensen af te stemmen.
  • Met een nieuwe vloer transformeer je heel de kamer.
  • Wandpanelen of wandtegels geven je badkamer iets extra.
  • Waarom niet van je badkamer een mini-wellness maken? We tonen je graag de mogelijkheden.

Koop!

Als je weet hoe je nieuwe badkamer er moet uitzien, is het tijd om te winkelen. Als je dat wilt, gaan we met je mee naar de showroom van onze vaste leveranciers. We adviseren je over alle badkamermeubelen, tegels, muurbekleding, kranen en accessoires.

Breek!

Klus je graag zelf? Het uitbreken van de oude badkamer kan je zelf doen. Zo bespaar je weer op het budget, of kan je iets meer besteden aan de inrichting. We geven je hier graag het nodige advies.

Geniet!

Nu gaat het snel. Eens de bestaande badkamer uitgebroken is, starten we de werken. Omdat we alle werken zelf aankunnen, volgt alles perfect op. Voor je het weet, geniet je van je nieuwe badkamer.

 

Ook zin in een nieuwe badkamer? Kom vrijblijvend je ideeën bespreken