Opfrissen jaren ’70 appartementen

Deze klant in Dilbeek vroeg ons om 3 appartementen op te frissen. De woningen dateren van de jaren ’70 dus een opfrissing en kleine renovatie waren nu wel op hun plaats.

We gingen samen met de klant elk appartement grondig bekijken. Ter plaatse rondlopen is de beste manier om de situatie correct in te schatten en al meteen ideeën van de klant af te toetsen. Zo weet je meteen wat mogelijk is, en kunnen we ook een juiste offerte en planning opmaken.

Uiteindelijk beslisten we om in elk appartement eerst de vloer aan te pakken. Hiermee geef je de kamer echt heel snel een andere look (lees zeker eens ons blogbericht Een nieuwe vloer tovert heel de kamer om)

Ook de badkamers, toilet, vervangen van loodgieterij, diverse gyproc werken… konden we inplannen. De klant vond bij onze vaste leveranciers de geschikte tegels (Daldecor) en nieuwe sanitaire toestellen (Facq).

Resultaat: op drie weken tijd toverden we een gedateerd appartement om naar een frisse eigentijdse ruimte die weer helemaal in orde staat!