Geniet jij ook zo van een dagje wellness? Helemaal tot rust komen in de sauna of relaxen in het bubbelbad? Hoe heerlijk zou het zijn om ook van je eigen badkamer een kleine wellness te maken? We geven je hier graag wat inspiratie.

Badkamer met sauna

Een sauna installeren in de badkamer lijkt ingewikkeld. Maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Je vindt tegenwoordig heel compacte oplossingen die je zo kan inpassen in de meeste badkamers. Voor een infraroodsauna zijn ook geen aanpassingen aan de elektriciteit nodig. Installeren, in het stopcontact steken, en je kan meteen genieten.

Een klassieke sauna kan ook, maar verbruikt meer energie. We controleren dan ook de elektriciteit en passen aan waar nodig.

Wellness functies voor jouw badkamer

In je bad of douche kan je kiezen voor ingebouwde wellness functies. TR-interiors werkt met vaste kwaliteitsleveranciers. We gaan graag met je mee naar de showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

  • Een grote inloopdouche past perfect bij een wellness sfeer. Lees hier onze tips voor een inloopdouche in je badkamer.
  • De juiste kranen met wellness- of massage-functie maken je regendouche helemaal af.
  • Ben je een liefhebber van Hammam? Je vindt vandaag ook douchecabines die je als stoomcabine kan gebruiken. Je kan zelfs licht- en aromatherapie toevoegen.
  • Kies je het standaard ligbad of ga je voor het massagebad? Zo heb je meteen een eigen jacuzzi of bubbelbad in de badkamer, zalig!

Richt je badkamer ook in als een wellness

Hoe krijg je een rustgevende wellness sfeer in je badkamer?

  • Denk zeker aan de verlichting. Een mooie sfeerverlichting, eventueel met een dimmer, doet heel veel. Je kan ook kiezen voor meer kleuren, met een eenvoudige bediening om de kleur te wisselen.
  • Gebruik een natuurlijk element zoals hout. Kies je voor 1 opvallende muur met houten wandbekleding? Een plankenvloer? Of houten accessoires? Ze brengen allemaal rust en een authentieke sfeer in je badkamer.
  • Muziek in de badkamer is tegenwoordig geen probleem meer. We sluiten je muziekinstallatie aan op een veilige manier. Je kan zelfs kiezen voor muziek in de douche.
  • Heb je extra verwarming nodig? Ook dat kunnen we installeren. We tonen je strakke moderne oplossingen. Wat dacht je van een mooie design radiator als blikvanger, of een verwarmingselement verstopt als spiegel?

Maak je badkamer ruimer

Voor een goede wellness sfeer heb je rust nodig. Zet de badkamer niet te vol. Zelfs als je een kleinere badkamer hebt, kan je de ruimte groter doen lijken. Lees hier onze 10 tips voor een kleine badkamer

TR-interiors denkt graag mee

Wil je graag een badkamer in wellness-stijl waar je helemaal tot rust kan komen? Vertel ons je ideeën en we denken graag met je mee.

TR-interiors kan instaan voor alle grote en kleine klussen die komen kijken bij badkamerrenovatie: afbraak, elektriciteit, loodgieterij, wandbekleding, vloer, verlichting… Zo gaan de werken ook sneller vooruit. Voor je het weet, heb je thuis de badkamer van je dromen.