Werk je sinds de corona-crisis ook veel meer van thuis uit? Thuiswerken is niet altijd zo eenvoudig, zeker als er nog andere huisgenoten zijn. Een eigen werkplek waar je comfortabel en ongestoord kan doorwerken, is geen overbodige luxe.

Een thuiskantoor inrichten hoeft niet altijd een zware investering of grote verbouwing te zijn. Sommige ideeën kunnen heel snel uitgevoerd worden en zijn niet zo duur.

 

Een thuiskantoor in de kamer

Een thuiskantoor hoeft niet in een aparte ruimte te zijn.

  • Gordijnen op rail of paneelgordijnen kunnen al een slimme en mooie oplossing zijn om een kamer te verdelen.
  • Met een schuifdeur of een vaste scheidingswand geef je jezelf nog meer privacy en rust aan je bureau.

Een kamer omtoveren tot thuiskantoor

Heb je voldoende plaats, dan kan je ook een aparte kantoorruimte in huis maken. TR-interiors kan voor alle werken instaan, van gyproc of bepleistering tot verlichting en inrichting. Voor een kantoor denken we uiteraard ook aan de nodige aansluitingen en voorzieningen. Het netjes wegwerken van alle kabels geeft extra rust en overzicht op je werkplek. Je bureaumeubilair kan je uitkiezen bij onze vaste leveranciers. Als je dat wil, gaan we mee naar de showroom voor advies.

Zolder renoveren

De zolder kan een heel mooie plaats zijn voor een thuiskantoor. Een belangrijke eerste stap is zorgen voor licht. Heb je voldoende daglicht of voorzien we extra dakramen? Ook extra kunstmatig licht en meer stopcontacten zijn zeker nodig op de meeste zolderruimtes. Verder bekijken we samen hoe we je kantoor best inrichten, van vloer tot plafondbekleding. En heb je op een dag geen nood meer aan een kantoorruimte thuis, dan heb je een mooi afgewerkte zolder waar je nog alle kanten mee uit kan!

Een aanbouw aan je woning of in de tuin

Laat je budget en timing het toe, dan kan TR-interiors ook een volledig nieuwe aanbouw inrichten of een vrijstaand gebouw in de tuin grondig renoveren. Misschien heb je nog een kleine bergplaats in de tuin, of een garage die niet echt in gebruik is? Waarom niet grondig renoveren, en er een eigen kantoorruimte van maken? Je schenkt jezelf het kantoor van je dromen! Perfect rustig en privé, en toch bij je thuis. Een volledig aparte ruimte geeft vaak ook meer rust na het werk. Je trekt de deur van je thuiskantoor dicht, en je werkdag zit er helemaal op.

Praktijkruimte of thuiskantoor voor zelfstandige

Ben je zelfstandige, heb je een eigen praktijk of ontvang je vaak klanten in je thuiskantoor? Bij TR-interiors werken we je project van A tot Z op jouw maat uit! We staan in voor de structurele werken, inrichting, elektriciteit, aansluitingen,… en bezorgen je zo het thuiskantoor dat perfect bij je zaak past.

Hoe kunnen we je helpen?

Kom gerust eens langs. We zitten graag met je samen om je idee te bespreken.