Bouwen, verbouwen, renoveren… het zit in ons bloed. Het spreekwoord luidt niet voor niets “Vlamingen zijn geboren met een baksteen in hun maag”. Ook dit voorjaar begint het bij velen weer te kriebelen. De grote bouw- en interieurbeurzen komen eraan, plannen worden gemaakt en beslissingen genomen.

Bruis jij ook van ideeën om je woning onder handen te nemen? Droom je van een nieuwe vloer, een gerenoveerde badkamer of is het eindelijk tijd om van de zolder een fijne leef- of kantoorruimte te maken? Weet dat je van alle kanten advies en ‘goede’ raad zal krijgen. Vrienden, kennissen, buren… iedereen heeft wel een mening of een aanbeveling. Ook online surf je van de ene gouden tip naar de andere.

Wij houden het gemakkelijk en overzichtelijk, en geven je graag één (1!) tip mee: Kies voor een totaalaanpak. Kies een aannemer die kwaliteit oplevert (dat spreekt eigenlijk vanzelf), maar die ook op alle vlakken met je kan meedenken en je project van start tot oplevering begeleidt. Je bespaart je op die manier heel wat stress!

1 aanspreekpunt, 1 planning

Werken met 1 aanspreekpunt, dat is kiezen voor gemoedsrust. Je hoeft niet zelf verschillende vakmannen te contacteren, in te plannen, achterna te bellen… Bij TR-interiors is zaakvoerder Gaetan je vaste aanspreekpunt. Hij volgt je project op van A tot Z.

Goed starten met je verbouwing

In deze fase is het belangrijk om goed te weten wat je wilt. Neem hiervoor je tijd. En maak gebruik van onze ervaring: we komen graag bij je langs en denken met je mee.

  • Wat wil je doen?
  • Hoeveel is je budget?
  • Wanneer wil je de werken klaar hebben?

Eens we de antwoorden op deze vragen samen achterhalen, maken we een realistische planning en kostenraming op. En heb je tijdens het project nieuwe ideeën, dan bespreken we samen welk gevolg ze hebben op het budget en de timing.

Totaalaanpak van je verbouwing

Bij TR-interiors kunnen  we de meeste werken zelf uitvoeren. Denk aan afbraakwerken, loodgieterij, verwarming plaatsen,  gyproc werken, vloeren… Dit zorgt er natuurlijk voor dat de planning van de werken naadloos aansluit. Er gaat geen tijd verloren.

Als je wilt, gaan we zelfs met je mee naar de showrooms van onze leveranciers. We nemen graag de tijd voor de keuze van de juiste materialen, kleuren, inrichting, accessoires…

Werk je graag zelf mee? Dat kan! We geven je de juiste tips om bijvoorbeeld afbraakwerken zelf uit te voeren. Zo bespaar je meteen op je budget.

Zijn er ingrijpende werken nodig (bv verwijderen van draagmuren, graven van een kelder…), dan werken we met onze vaste partners en/of architecten. Wij regelen alle praktische afspraken en doen de volledige opvolging.

We stoppen ons werk pas als jij tevreden bent en je verbouwing helemaal proper is opgeleverd!

Zin om samen te werken?